BÚCSÚZUNK

Kati nénitől végső búcsút
2023 szeptember 28-án 12.30 órakor a Pécs-Szabolcsi temetőben veszünk!

 
Ebben a nehéz időszakban osztozunk egymás fájdalmában és emlékezetünkben őrizzük meg azokat a pillanatokat, melyeket együtt töltöttünk vele.
Kati néni életében mindig ott volt a szeretet és gondoskodás. Azok, akik ismerték, tudják, hogy milyen mélyen törődött másokkal. Mindig mosolyt csalt az emberek arcára, és a jelenléte fényt hozott azok életébe, akiknek szerencséjük volt vele megismerkedni.
Azonban most a fájdalom és a veszteség sötét árnyékot vetett ránk.
Nehéz szavakat találni, hogy kifejezzük azt a hiányt, amit Kati néni távozása hagyott maga után. De emlékeinkben ő továbbra is velünk él, azokban a pillanatokban, amikor mosolygott, tanácsokat adott vagy egyszerűen csak együtt voltunk.
Amikor gyászolunk, emlékezzünk arra, hogy az élet véges, és fontos, hogy megéljük minden pillanatát és értékeljük azokat, akikkel találkozunk.
Kati néni mindig példaértékű volt ebben. Ő élt a pillanatnak, és a körülötte lévő embereknek adta a legjobb verzióját önmagából.
Hadd emlékezzünk most meg Kati néni örökségéről és mindarról a szeretetről, amit nekünk adott. Legyen az ő emléke örökös inspiráció számunkra, hogy jobb emberekké válhassunk, és folytathassuk azt a szeretetet és gondoskodást, amit ő hagyott hátra.
Köszönjük, Kati néni, hogy része lehettünk az életednek.
Nyugodj békében.
Az emlékezet örökké velünk marad, és tovább visszük tanításod!
Összefogás Mecsekszabolcsért Egyesület

©2023 Belányi és Társa Kft.